среда, 11 апреля 2012 г.

Cалат з пасти з тунцем


Iнгредієнти:
200 гр. (сухих) фігурних макаронів
1 великий тверденькій помідор
1/2 цибулини (можна взяти червоний лук)
1 ч.л. сухого базиліка (або пара гілочок свіжого)
2 ст.л. оливкового масла
1 банка (200гр) тунця шматочками
сіль

Спосіб приготування:
Поки макарони варяться у відповідності з інструкцією на пачці, нарізати цибулю тонкими півкільцями, помідор теж півкільцями, тільки потім щерозрізати їх уздовж. Коли макарони будуть готові, злити воду, помістити їх в миску, в якій буде салат, полити олією, посипати базиліком і перемішати.Дати трохи охолонути, додати тунця, не сильно кроша шматочки, і помідори з цибулею. Перемішати, досолити за смаком і відразу ж подавати.

Комментариев нет:

Отправить комментарий