пятница, 27 апреля 2012 г.

Суп по-Табасаранськи


Iнгредієнти:
500 г баранини,
50 г курдючного сала,
400 г картоплі,
160 г гороху нохут,
160 г моркви,
80 г болгарського перцю,
100 г свіжих помідорів,
сіль і спеції за смаком

Спосіб приготування:
Баранину очистити, промити, розрубати шматками, покласти в каструлю разом з замоченим попередньо горохом, залити холодною водою іварити на повільному вогні, знімаючи піну. Коли горох і м'ясо зваряться до напівготовності, покласти нарізані часточками картоплю і моркву.
Через 20 хвилин додати нарізану півкільцями ріпчасту цибулю, болгарський перець, очищені від шкірки і нарізані дрібно свіжі помідори,курдюк, нарізаний дрібними шматочками.
За 15 хвилин до готовності посолити і покласти спеції за смаком.

Комментариев нет:

Отправить комментарий