суббота, 14 апреля 2012 г.

Омлет по-італійськи


Iнгредієнти:
1 цибулина
1 солодкий червоний перець
2 столові ложки оливкової олії
340г картоплі
150г кабачків
60г кукурудзи, 6 яєць
0,25 чайної ложки солі
мелений чорний перець
115г тертого сиру
1 свіжий огірок, петрушка

Спосіб приготування:

Солодкий перець і цибулю поріжте і покладіть в посуд для мікрохвильової печі, додайте оливкову олію, накрийте кришкою і готуйте в мікрохвильовійпечі до повного приготування, близько 4 хвилин на повній потужності. Натріть на тертці кабачок і картоплю, додайте в овочі, потім додайте кукурудзу.Накрийте кришкою і готуйте овочі 8 хвилин. Перемішайте овочі через 4 хвилини. Збийте яйця з сіллю, меленим перцем і половиною тертого сиру.Приготовлену суміш вилийте на овочі і перемішайте. Омлет готуйте в мікрохвильовій печі на середній потужності протягом 6 хвилин. Дайтенастоятися омлету 2 хвилини, посипте зверху тертим сиром.
При бажанні, можна прикрасити помідорами чері і зеленню.
Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий