суббота, 14 апреля 2012 г.

Кукурудзяні млинці


Iнгредієнти:
Борошно кукурудзяне-100 г
Рослинна олія-60 мл
Яйце куряче-3 шт.
Борошно пшеничне-100 г
Куркума мелена-1 ч.л.
Цукор-пісок-30 г
Сіль-1 ч.л.
Молоко-200 мл

Спосіб приготування:

Кукурудзяне борошно дрібного помелу (!) Просійте в миску, додайте масло і 400 мл гарячої води. Ретельно розітріть, щоб не було грудочок.
Додайте яйця, пшеничне борошно, курукуму, цукор і молоко, посоліть і перемішайте так, щоб не було грудок. Щоб млинці легше пеклися, треба датитісту постояти мінімум годину, а краще два. Воно повинно бути досить рідким, щоб млинці вийшли тонкими
Відпочиле тісто розмішайте і печіть млинці на добре розігрітій сковороді, злегка змащеній олією.
Обсмажені з обох сторін млинчики складайте в стопку.
Загорніть в них улюблену начинку (тут сметана і мандариновий джем) ..
Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий