четверг, 26 апреля 2012 г.

Запіканка з грибами і картоплею


Iнгредієнти:

350 г свіжих або заморожених грибів (опеньки, печериці, лисички, білі і т.д.)
600 г картоплі
150 г цибулі
150 г сиру (напівтвердого або твердого)
сметана (10-20%) або майонез
рослинне масло
сіль
перець

Спосіб приготування:

1. Гриби відварити до готовності (варили опеньки 30 хвилин після закипання).

2. Картоплю відварити до готовності. Цибулю нарізати півкільцями.
Обсмажити на рослинному маслі. Картопля остудити, почистити, нарізати кружальцями.

3. Сир натерти на середній терці. У форму для запікання (підійде будь-яка форма - керамічна, глиняна, скляна) викласти половину картоплі, трохи посолити, поперчити. Змастити сметаною.

4. Викласти гриби, трохи посолити, поперчити. Змастити сметаною.
Викласти цибулю. Викласти залишився картопля. Посипати сиром.

5. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин.

Комментариев нет:

Отправить комментарий