воскресенье, 8 апреля 2012 г.

Пасха варена



Інгредієнти:
Сир - 1 кг
Масло вершкове - 200 г
Сметана - 400 г
Цукор - 300 г
Мигдаль - 100 г
Ізюм - 100 г
Цукор ванільний - за смаком
Яйце - 6 штук


Спосіб приготування:
Жирний сир, найкраще домашній, протерти через сито. Яйця розтерти з цукром, з'єднати сир, розм'якшене вершкове масло, яєчно-цукрову суміш ісвіжу жирну сметану. Все перемішати, поставити на слабкий вогонь. Довести масу до кипіння, постійно помішуючи дерев'яною лопаточкой.Снятьмасу з вогню, охолодити, помішуючи. Ізюм помити, обсушити на рушнику, горіхи обшпарити окропом, зняти кожуру.В остигнула сирну масу додатиродзинки, горіхи, ванільний цукор, добре перемешать.Форму для паски вислати чистою марлею, заповнити щільно сирною масою, зверху покластивантаж і прибрати в холодильник на добу . Охолоджену і застиглу паску вийняти з форми, зняти марлю, викласти на блюдо. Прикрасити за смаком.

Комментариев нет:

Отправить комментарий