пятница, 13 апреля 2012 г.

Свинина з нутом


Iнгредієнти:

сухий нут - 300 грам
м'якоть свинини - 400 грам
ріпчаста цибулина - 1 штука
часник - 4 зубчики
томатна м'якоть - 200 грам
червоне сухе вино - 2/3 склянки
куркума - 1/2 чайної ложки
зіра - 1чайная ложка


барбарис - 1чайная ложка
мелена солодка перуки - 1/2 чайної ложки
сіль і мелений чорний перець - за смаком
рослинне масло - для смаження
свіжий чебрець - 1 гілочка

Спосіб приготування:

Нут попередньо замочити у воді на 12:00, воду злити, влити свіжу воду і варити нут 30 хвилин; свинину нарізати шматками середнього розміру, лук і часник почистити і подрібнити; в каструлю влити олію і обсмажити на ньому цибулю з часником до золочення, додати м'ясо, смажити 10 хвилин,влити томатну м'якоть, тушкувати 15 хвилин, влити вино, додати нут і всі спеції з сіллю, тушкувати до готовності (хвилин 40); при подачі посипатирубаною свіжою зеленню
приємного апетиту.

Комментариев нет:

Отправить комментарий