пятница, 4 мая 2012 г.

Рисовий салат з червоною рибою


Інгредіенти:
Риба (червона, солона або копчена) - 300 г,
Яйце (варене) - 2 шт,
Цибуля ріпчаста (бажано, синій) - 1 шт,
Огірок(солоний) - 2 шт,
Рис - 1 скл.,
Майонез (за смаком),
Сіль (за потреби)

Спосіб приготування:
Філе риби нарізати кубиками. Так само вчинити і з огірками, яйцями і цибулею. Скласти все в салатницю і перемішати. Відварити попередньорис. Остудити. Додати його в салат і перемішати. Заправити салат майонезом.
Прикрасити салат по бажанню.Рисовий салат з червоною рибою готов.Пріятного апетиту!

1 комментарий:

  1. Спробувала цей салат. Вся сім'я просто в захваті. Дуже святковий та смачний!

    ОтветитьУдалить