пятница, 13 апреля 2012 г.

Рецепт піци на французькому хлібі


Iнгредієнти:

французький батон - 1 буханець
паста з травами - 200 грамів
сир моцарелла - 1 штука
помідори черрі - 6 штук
свіжий горох - 100 грамів
тертий сир пармезан - 1 жменя
масло оливкове - 2 столові ложки
сіль, чорний перець - за смаком


Спосіб приготування:
Цей рецепт піци на французькому хлібі сподобається як дорослим, так і дітям. 1. Розігрійте духовку до 200 С. 2. Поріжте французький батон навпіл іпотім ще на половинки. Покладіть на лист. 3. Покрийте поверхню розрізаного батона пастою. Покладіть зверху моцарелу, помідори і горох. 4. Потрітьзверху трохи пармезану, збризніть оливковим маслом і приправити сіллю і перцем. 5. Помістіть в духовку на 8-10 хвилин, до золотистого кольору. 6.Вийміть піцу на французькому хлібі з духовки і подавайте до столу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий