пятница, 6 апреля 2012 г.

Салат «Середземноморський»



Інгредієнти:
кальмари - 3-4 тушки
креветки - 500 г
яйця - 3 шт
кріп
зелений лук
оливки
майонез
сіль
перець



Спосіб приготування:
Яйця відварити круто, остудити, очистити і подрібнити.
Тушки кальмарів і креветки відварити в солоній воді до готовності.
Кальмарів нарізати дрібними кубиками.
Креветки розрізати на 2-3 частини (якщо вони маленькі, то покласти в салат цілком). Залишити трохи креветок для оформлення.
Змішати яйця, м'ясо кальмарів і креветки в салатник, заправити майонезом, посолити і поперчити за смаком, перемішати.
За допомогою кільця (формочки) викласти порційний салат на тарілку.
Потім зняти формочку і зверху на салат акуратно викласти креветки, оливки і подрібнену цибулю, прикрасити рубаним кропом і подати до столу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий