пятница, 1 февраля 2013 г.

Курячі гомілки в сметані з картоплею




Iнгредієнти:

500 гр картоплі
10 курячих гомілок
200 гр сметани
Приправи (я брала паприку, приправу для курки "Пріправич", сіль, червоний мелений гострий перець)
50 гр тертого сиру
рослинна олія
зелень (зедений цибуля, петрушка, кріп)



Спосіб приготування:

1) картоплю нарізати пластиками (круглешкамі), посолити і акуратно викласти на дно дека, змащеного олією
2) приготувати суміш з сметани. Для цього сметану змішати з приправами. Якщо виникне бажання додати томатну пасту - раджу від нього відмовитися, поєднання з курочкою не ахти, на мій погляд)
3) кожну гомілку гарненько обмазати сметанною сумішшю і покласти на картоплю
4) посипати зверху тертим сиром
5) поставити в духовку на 40-50 хвилин при 180 градусах ....
6) готову страву посипати зеленню. Курячі гомілки в сметані з картоплею готові. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий