вторник, 17 апреля 2012 г.

Олів'є з ковбасою


Iнгредієнти:

     Картопля - 4шт.;
     Морква - 2шт.;
     Кріп -1 пучок
     Зелена цибуля-1 пучок
     Ковбаса варена - 500 грам;
     Огірки свіжі - 2-3 шт.;
     Яйця - 5 шт.;
     Зелений горошок - 1банка;
     Майонез - 450 грам;
     Сіль, перець-за смаком

Спосіб приготування:

Картоплю і моркву відварити не очищаючи у великій кількості води без солі. Потім остудити і очистити.
Картоплю нарізати дрібними кубиками.
Морква нарізати дрібними кубиками.
Лук і кріп ретельно промити, порізати дуже дрібно.
Варену ковбасу поріжемо так само дрібно на кубики, як і картопля, з морквою.
Огірки порізати дрібно на кубики.
Яйця відваріть не менш 10 хвилин, остудіть під холодною водою і очістіте.Порежьте на дрібні кубики
Відкрийте банку консервованого зеленого горошку і злийте з банки рідина. Потім всипте горошок до решти інгредієнтів.
Злегка посоліть, поперчіть і додайте майонез.
Ретельно перемішайте салат ложкою, щоб всі продукти рівномірно перемішалися. Тільки не перемішуйте сухий салат - в цьому випадку він можеперетворитися на кашу.
Олів'є готовий.

Комментариев нет:

Отправить комментарий