Iнгредієнти:
Картопля - 4шт.;
Морква - 2шт.;
Кріп -1 пучок
Зелена цибуля-1 пучок
Ковбаса варена - 500 грам;
Огірки свіжі - 2-3 шт.;
Яйця - 5 шт.;
Зелений горошок - 1банка;
Майонез - 450 грам;
Сіль, перець-за смаком
Спосіб приготування:
Картоплю і моркву відварити не очищаючи у великій кількості води без солі. Потім остудити і очистити.
Картоплю нарізати дрібними кубиками.
Морква нарізати дрібними кубиками.
Лук і кріп ретельно промити, порізати дуже дрібно.
Варену ковбасу поріжемо так само дрібно на кубики, як і картопля, з морквою.
Огірки порізати дрібно на кубики.
Яйця відваріть не менш 10 хвилин, остудіть під холодною водою і очістіте.Порежьте на дрібні кубики
Відкрийте банку консервованого зеленого горошку і злийте з банки рідина. Потім всипте горошок до решти інгредієнтів.
Злегка посоліть, поперчіть і додайте майонез.
Ретельно перемішайте салат ложкою, щоб всі продукти рівномірно перемішалися. Тільки не перемішуйте сухий салат - в цьому випадку він можеперетворитися на кашу.
Олів'є готовий.
Комментариев нет:
Отправить комментарий