понедельник, 9 апреля 2012 г.

Курка маринована в кефірі, запечена з картоплею з травами і часником


Iнгредієнти:

- кефір
- Курячі стегна
- картопля
- трави
- Сіль, перець
- часник
- томати

Спосіб приготування:

У першу чергу робимо маринад. Дрібно ріжемо часник, додаємо його в кефір, солимо, додаємо перець і трави. Стегна маринуємо протягом хвилин20-25. Картоплю чистимо, ріжемо часточками. Укладаємо його в форму для запікання, додаємо оливкова олія, сіль, перець, трави. Зубчики часнику роздавити ребром ножа і укласти на картоплю. Томати черрі ріжемо на 4 частини і теж викладаємо у форму. Зверху на картоплю викладаємо курку і заливаємо залишками маринаду. Запікаємо в духовці при 200 градусах близько 40 хвилин.
Дуже просто і дуже смачно!

Комментариев нет:

Отправить комментарий