суббота, 7 апреля 2012 г.

Спагетті з креветками і болгарським перцем




Інгредієнти на 2 порції:

100 г спагетті
1 невеликий болгарський перець
2 зубчики часнику
1 невелика цибулина
200 г очищених креветок
50 г фети
1/2 ч.л. сушеного базиліка
сіль, перець - за смаком
2-3 ст.л. оливкового масла
зелень кропу



Спосіб приготування:

1. Часник подрібнити. Лук очистити, нарізати кільцями. Перець розрізати навпіл, вийняти насіння, нарізати кубиками.
2. У розігріту з оливковою олією сковороду покласти часник і цибулю, готувати 3-5 хвилин, до прозорості. Додати перець, тушкувати 5-7 хвилин, покиперець не стане м'яким. Креветки відварити, додати до овочів. Гасити 1-2 хвилини. Додати базилік і перець, акуратно перемішати і зняти з вогню.
3. Відварити спагетті, дотримуючись інструкції на упаковці. Готові макарони додати до овочів. Приправити блюдо сіллю і перцем, якщо необхідно.Подавати cпагетті з креветками і болгарським перцем з розкришений фетою і кропом.

Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий