воскресенье, 8 апреля 2012 г.

Шоколадний луї




інгредієнти:
1 стакан жирних вершків
3/4 ст.сахара
плитка шоколаду (я брала 100г, але можна і більше)
2ст.л слів.масла
2ч.л ванільного цукру
1кг шоколадного морозива
14 шт.круглого шоколадного печива для прикраси боків
2 склянки зефіру, (нарізати маленькими шматочками)
1 стакан арахісу (порубати)


Спосіб приготування глазурі:
Змішайте вершки, цукор, цукор, шоколад і нагрійте. Помішуючи, доведіть до кіпенія.Варіте, поки суміш не загусне, зніміть з вогню, додайте масло, ванілін, розмішайте до розчинення масла.
Поставте в холодильник на 2 години.
Спосіб приготування торта:
Роз'ємну форму вистелити плівкою (дно і боки). Викласти половину морозива, зверху покласти ще плівку і утрамбувати морозиво, щоб не було порожнеч. Забрати пленку.По периметру форми викласти «парканчик» з печенья.Посипьте торт 1 склянкою зефіру і 12СТ горіхами.
Злегка втисніть в мороженое.Виложіте зверху залишився морозиво. Знову повторіть утрамбованіе з плівкою.
Полийте зверху глазур'ю, посипте горішками і зефіром. Поставте в морозилку на 6:00.
Морозиво як і зефір можна брати за смаком. Також можна робити один шар пломбіру, ??інший шоколадного. Зефір можна вибрати який-небудь фруктовий.

Комментариев нет:

Отправить комментарий