четверг, 26 апреля 2012 г.

Малиново-шоколадний пиріг



Інгредієнти:
Тісто:
Борошно - 3 склянки
Розпушувач - 2 чайних ложки
Сода - 1 чайна ложка
Сіль -1/2 чайної ложки
Вершкове масло - 170 г (кімнатної температури)
Цукор - 1,25 склянки
Яйце - 3 шт
Ванілін - 1 чайна ложка
Сметана або йогурт - 2 склянки
Розтоплений шоколад


Начинка:
Цукор-пісок - 1/4 склянки
Коричневий цукор -1/4 склянки
Какао-порошок - 1 столова ложка
Малина (свіжа або Розморожена) - 1,5 склянки

Спосіб приготування:
Духовку нагрійте до 175 градусів. Форму для пирога змастіть вершковим маслом. Борошно, розпушувач, соду і сіль просійте і змішайте.
У міксері збийте вершкове масло і цукор на середній швидкості близько 5 хвилин до повітряного стану. Вбийте по одному яйцю за раз.Додайте ванілін. На маленькій швидкості в 3 підходи всипте борошняну суміш і влийте сметану. Замісити тісто.
Почніть готувати начинку, змішавши цукор і какао.
Приблизно 1,5 склянки тесту викладіть в приготовану форму. Присипте третини суміші цукру і какао і третю кол-ва малини. Викладіть ще 2 склянки тесту, також розподіліть рівно по поверхні, повторіть з начинкою. Таким же чином викладіть тісто, цукор з какао і малину. Випікайте пиріг при 175 градусах 50-60 хвилин. Остудіть. Залийте розтопленим шоколадом і подавайте до чаю.

Комментариев нет:

Отправить комментарий