среда, 25 апреля 2012 г.

Шаурма по - домашньому


Iнгредієнти:
тонкий лаваш - одна штука
куряче філе - 200 грам
корейська морква - 100 грам
корейська капуста - 100 грам
огірок - одна штука
помідор - одна штука
майонез - до смаку
кетчуп - за смаком
сіль - за смаком
чорний мелений перець - за смаком
рослинне масло - для смаження

Спосіб приготування:

Куряче філе помиємо, обсушити, наріжемо невеликими волокнами, посолити, поперчити і обсмажити на рослинному маслі. Огірок помиємо, обсушити і наріжемо тонкою соломкою. Помідор помиємо і наріжемо невеликими шматочками.

Окремо приготуємо соус. Для цього кетчуп змішаємо з майонезом і трохи посолимо, і поперчимо.

Після цього на стіл викладемо лаваш і гарненько змажемо приготованим соусом. Потім викладемо шар корейської моркви, капусти, потімнарізаний соломкою огірок, часточки помідорів і обсмажені шматочки курку. Зверху поллємо соусом. Після чого все звернемо в конверт,покладемо в пакет і підігріємо в мікрохвильовці при потужності 800 Вт протягом 1 хвилини. Так само можна підігріти на сковороді, рослинною олією. Шаурма по - домашньому готова.

Комментариев нет:

Отправить комментарий