воскресенье, 8 апреля 2012 г.

Салат «Мангал»



Інгредієнти на 8 порцій.
  Час приготування: 40 хв.
8 баклажанів
8 помідорів
1 гострий зелений перчик
1 пучок кінзи
1 пучок базиліка
1 велика червона цибулина
4-5 зубчиків часнику
сіль
мелений чорний перець
1 ст. л. 6%-ного винного оцту
0,25 склянки рослинного масла.

Спосіб приготування:
Баклажани, помідори і перець вимити, обсушити і запекти в духовці або на решітці гриля протягом 15-20 хвилин, потім остудити. У баклажаніввидалити хвостики, перець очистити від насіння. Всі овочі дрібно порубати, викласти в сито або друшляк, щоб видалити зайвий сік, потім перекластив миску.
Кінзу і базилік промити, обсушити, дрібно нарізати і додати в миску з овочами, перемішати.
Цибулю і часник почистити, дрібно нарізати, змішати з овочами. Салат мангал посолити, поперчити за смаком, заправити оцтом і рослинним маслом, викласти салат «Мангал» в салатник і подавати.

Комментариев нет:

Отправить комментарий