Iнгредієнти:
картопля - 600 р.,
перець червоний гострий,
сало курдючне - 150 р.,
куркума мелена - 1 ч.л.
Спосіб приготування:
Картоплю відварити в мундирі, дати охолонути, очистити, крупно потовкти (не перетворюючи в пюре!). Сало нарізати, готувати на сковороді,поки не витопити весь жир; видалити шкварки, жир влити в картоплю і перемішати. Приправити за смаком сіллю і червоним перцем, додатикуркуму і перемешать.Сформовать кебаби, як описано в рецепті люля-кебаб з баранини. Помістити кебаби на складений удвічі аркуш фольги, поміщений на сильно розігрітий мангал. Обсмажити з двох боків до появи рум'яної скоринки. Кебаб з картоплі готовий. Смачного!
Вже хочу скуштувати цю смакоту!
ОтветитьУдалить