пятница, 21 сентября 2012 г.

Кебаб з картоплі


Iнгредієнти:

     картопля - 600 р.,
     перець червоний гострий,
     сало курдючне - 150 р.,
     куркума мелена - 1 ч.л.

Спосіб приготування:

Картоплю відварити в мундирі, дати охолонути, очистити, крупно потовкти (не перетворюючи в пюре!). Сало нарізати, готувати на сковороді,поки не витопити весь жир; видалити шкварки, жир влити в картоплю і перемішати. Приправити за смаком сіллю і червоним перцем, додатикуркуму і перемешать.Сформовать кебаби, як описано в рецепті люля-кебаб з баранини. Помістити кебаби на складений удвічі аркуш фольги, поміщений на сильно розігрітий мангал. Обсмажити з двох боків до появи рум'яної скоринки. Кебаб з картоплі готовий. Смачного!

1 комментарий: