воскресенье, 22 апреля 2012 г.

Тайські млинці з бананом (роти)



Інгредієнти:
борошно - 300гр.
вода - 150мл.
кокосове молоко - 50мл.
сіль - одна щіпка
оливкова олія - 1 стакан (можна будь-яким рослинним замінити)

Спосіб приготування:

З борошна, води, молока і солі замішуємо тісто по консистенції як на пельмені або навіть трохи м'якше. Відокремлені шматочки не повинні втрачати форму.
Тепер наше тісто ділимо на невеликі кульки 3-4 сантиметри в діаметрі. Складаємо ці кульки в заздалегідь підготовлену ємність (пластиковий контейнер) з маслом так, щоб масло покривало їх. І прибираємо на ніч у холодильник.
На наступний день можна приступати безпосередньо до зажарювання.
Змастити стіл маслом, розплющила кулька в коржик і розтягувати за краї. Тут потрібно намагатися розтягувати спочатку центр, а потім краю.Виходить напівпрозорий величезний млинець.
Смажити млинець потрібно на сильному вогні і дуже швидко, тому начинку (порізані банани, а можна манго, яйця і далі за смаком) готуємо заздалегідь. Попередньо трохи присолити сковороду.
Знімаємо млинець зі столу і акуратно переносимо в сковорідку, кладемо на центр начинку і загортаємо краю конвертом. Якщо у вас правильна температура, то його вже пора перевертати, т.к. знизу він вже зазолотитися. Ще пару раз перевертаємо і дістаємо наш готовий, рум'яний, хрусткий млинець! Розрізаємо на маленькі шматочки, поливаємо згущеним молоком і насолоджуємося!

Комментариев нет:

Отправить комментарий