пятница, 6 апреля 2012 г.

Гаряча закуска «Картопляний човник»



Інгредієнти:
2 середніх картоплі
півтори столові ложки вершкового масла
1 цибуля-шалот, подрібнений
1 пучок свіжого шпинату
чверть склянки сметани
60 грам вершкового сиру
1 стакан нуту, відвареного
1/4 склянки тертого сиру моцарелла
сіль і перець за смаком



Спосіб приготування:
Випікати картоплю до готовності протягом 45-60 хвилин при 180 С.
Після, розрізати картоплю навпіл, після дати охолонути протягом 5-10 хвилин.
Поки картопля остигає, посмажте лук, додайте нарізаний шпинат і обсмажувати протягом 2-3 хвилин.
Вийміть з картоплі м'якоть не пошкоджуючи шкірки.
Змішайте цю м'якоть з сиром і сметаною, додати горох, обсмажений лук зі шпинатом, сіль і перець.
Спорскати шкірку маслом і поставити назад в духовку на 5 хвилин, вийміть шкірку і наповніть її готової начинкою, посипте тертим сиром.
І знову поставте в духовку на 10-15 хвилин або поки сир не розплавиться.

Комментариев нет:

Отправить комментарий