вторник, 17 апреля 2012 г.

Запечена в сковороді свиняча вирізка з морквою і картоплею


Iнгредієнти:
Дижонская гірчиця - 2 столових ложки
Сухий чебрець - 1 чайна ложка
Часник - 1 зубчик
Сіль і перець - за смаком
Свиняча вирізка - 750 г
Кріп за смаком
Морква - 4 шт
Картопля - 5 шт
Цибулина (тонко нарізана)
Оливкова олія - 2 столових ложки
Вершкове масло - 2 столових ложки


Спосіб приготування:

Духовку нагрійте до 220 градусів. Тонко наріжте овочі і викладіть їх велику миску. В окремій мисці змішайте гірчицю, чебрець, видавлений часник і? столової ложки солі. Намажте цією масою свинину і залиште на деякий час при кімнатній температурі.
У миску з овочами влийте оливкове масло, розтоплене вершкове масло, посоліть і поперчіть. перемішайте. Викладіть овочі в чавунну сковороду і готуйте на вогні близько 30 хвилин. Викладіть вирізку поверх овочів і готуйте ще 45 хвилин (до готовності м'яса). перекладіть м'ясо на обробнудошку, оберніть фольгою і залиште на 7 хвилин, після чого наріжте м'ясо і викладіть на тарілки разом з овочами. Посоліть і поперчіть за смаком.


Комментариев нет:

Отправить комментарий