вторник, 17 апреля 2012 г.

Смажена грудка індички


Iнгредієнти:

1 грудку індички - 700-1000 г
вершкове масло - 150-200 г
лимон - 1 шт.
сушений чебрець - 10-15 г
подрібнені зубчики часнику - 3 шт.
сіль - за смаком
кріп свіжий - 20-30 г


Спосіб приготування:

Змішати розм'якшене вершкове масло, сіль, перець, часник, чебрець, лимонну цедру і сік.
Намажте рівномірно грудинку індички приготовленої вершковою масою.
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Смажте грудинку 30 хвилин, потім зменшіть вогонь до 150 градусів і продовжуйте смажити при температурі 150 градусів - близько 1:00.
До появи золотистої, хрусткої скоринки.
Вийміть приготовлену грудинку з духовки і дайте їй відпочити протягом 15 - 20 хвилин (внутрішня температура буде продовжувати рости до 150градусів). Тоді грудинка буде з верху хрусткою, а всередині соковитою.
Приємного вам апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий