вторник, 10 апреля 2012 г.

Пиріжки Кутаб (із зеленню) - азербайджанська кухня



Iнгредієнти:
Для тіста:
борошно - 140 г,
яйце 1/6 шт. ,
сіль.
  Для начинки:
шпинат - 150 г,
щавель - 150 г,
цибуля зелена - 50 г,
  масло топлене - 15 г,

Спосіб приготування:
Шпинат, щавель, зелений лук ретельно промити, нашаткувати, потім обшпарити окропом і відкинути на друшляк. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати,протушкувати разом із зеленню на топленому маслі, додати сіль, чорний мелений перець, корицю і ретельно перемішати. Замісити круте тісто з борошна, води, яєць і солі, розкачати його в тонкий пласт, вирізати виїмкою кружечки. На середину кожного кружечка покласти фарш і загорнути у формі півмісяця. Обсмажити пиріжки з обох сторон.коріца, перець чорний мелений, сіль, масло топлене для обсмажування - 25 г. Мацоні - 50 г,зелень кінзи і кропу - 15 г, масло топлене для поливання - 10 г. При подачі полити олією. Окремо подати мацоні із зеленню кінзи і кропу

Комментариев нет:

Отправить комментарий