вторник, 19 февраля 2013 г.
Курячий рулет "Мармуровий"
Iнгредієнти:
-Куряче філе 700 г
-Желатин швидкорозчинний 30 г
-Паприка (порошок) 1 ст.л
-Часник 3-4 зубки
-Сіль, перець за смаком
-Сушені трави (кріп і петрушка) 0.5 ч.л.
Спосіб приготування:
Куряче філе нарізати невеликими шматочками
додати дрібно нарізану часник, паприку, зелень, перець, сіль, сухий желатин
все добре перемішати
викласти в рукав для запікання, щільно закріпити, пакет покласти у форму для запікання
Запекти в духовці протягом 50 хвилин.
Вийняти з духовки, остудити. Остиглий рулет прибрати в холодильник до повного застигання желе (5-7 годин)
Застиглий рулет виймаємо з форми, звільняємо від рукава для запікання
Викладаємо на блюдо. Сногшібательний курячий рулет "Мармуровий"
готовий.
Нарізати гострим ножем і насолоджуємося смакотою.
Смачного!
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий