суббота, 28 апреля 2012 г.

Закуска з лосося та сиру


Інгредієнти (на 8-10 порцій):

Копчений лосось - 400г
Вершковий сир - 400г
Яйця курячі - 3шт
Часник - 2 зубчики
Зелений лук
Сіль і перець

Спосіб приготування:
Поки вариться яйця, тим часом нарізаємо лосось на тоненькі рівномірні скибочки.
Беремо форму для кексів і вистилає дно кожного "кексу" харчовою плівкою. Це потрібно для того, щоб було зручно витягати готову закуску з формочок.
Укладаємо на дно кожної формочки шматочок риби, що б її краю виступали назовні.
Тепер робимо начинку.
Зварені круто яйця дрібно нарізаємо. Можна використовувати блендер.
Так само чинимо з часником і пір'ям зеленого лука. Чим дрібніше, тим краще.
Змішуємо все це з вершковим сиром, солимо і перчимо до смаку.
Далі викладаємо начинку в кожну формочку і закриваємо виступаючими кінцями риби як конверт. Плівку теж загорнути.
Начинка повинна трохи виступати з форми.
Коли все готове, потрібно "кекси" чим то придавити, що б начинка утрамбувати.
Напремер покласти зверху кухонну дощечку і поставити банку з водою.
Всю цю конструкцію поміщаємо в холодильник на кілька годин.
Діставати закуску акуратно потягнувши за краї харчової плівки.
Закуска з лосося і вершкового сиру готова!


Комментариев нет:

Отправить комментарий