суббота, 21 апреля 2012 г.

Кава з шоколадом і морозивом


Iнгредієнти:

кава - 2 ч. ложки
вода - 150 мл
білий шоколад - 50 г
чорний шоколад - 50 г
морозиво - 70 г
молоко - 30 г
збиті вершки - на смак

Спосіб приготування:

Каву покладіть в турку з водою, поставте на слабкий вогонь і зваріть каву. Охолодіть.

Поки вариться кава, білий шоколад розтопіть з молоком на водяній бані. Чорний шоколад натріть на дрібну тертку.

У прозору чашку акуратно влийте білий шоколад, зверху влийте проціджену охолоджену каву і викладіть злегка розтале морозиво.

Прикрасьте збитими вершками і натертим на дрібну тертку чорним шоколадом.

Комментариев нет:

Отправить комментарий