Лобіо зазвичай готується з відвареної квасолі. Проте тоді часу на приготування цієї страви йде досить багато. Я спростила процес, використовуючиконсервовану квасолю. Виходить набагато швидше і нічим не гірше.
Iнгредієнти:
1 банка квасолі;
1 ст. л. томатної пасти;
1-2 зубчики часнику;
50 гр. волоських горіхів;
трохи кінзи;
соняшникова олія;
сіль;
перець.
Спосіб приготування:
Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо до золотистого кольору.
З квасолі зливаємо рідину, кладемо до цибулі, додаємо томатну пасту, перемішуємо. Якщо у вас квасоля в томаті, то додатково томатну пастуможна не класти. Тушкуємо на середньому вогні приблизно 5 хвилин. Вимикаємо вогонь, даємо квасолі трохи охолонути.
У миску кладемо подрібнені волоські горіхи і кинзу, тиснемо часник.
Додаємо квасолю. Солимо, перчимо, перемішуємо. Готово!
Комментариев нет:
Отправить комментарий