пятница, 13 апреля 2012 г.

Лобіо


Лобіо зазвичай готується з відвареної квасолі. Проте тоді часу на приготування цієї страви йде досить багато. Я спростила процес, використовуючиконсервовану квасолю. Виходить набагато швидше і нічим не гірше.
Iнгредієнти:

     1 банка квасолі;
     1 ст. л. томатної пасти;
     1-2 зубчики часнику;
     50 гр. волоських горіхів;
     трохи кінзи;
     соняшникова олія;
     сіль;
     перець.

Спосіб приготування:
Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо до золотистого кольору.
З квасолі зливаємо рідину, кладемо до цибулі, додаємо томатну пасту, перемішуємо. Якщо у вас квасоля в томаті, то додатково томатну пастуможна не класти. Тушкуємо на середньому вогні приблизно 5 хвилин. Вимикаємо вогонь, даємо квасолі трохи охолонути.
У миску кладемо подрібнені волоські горіхи і кинзу, тиснемо часник.
Додаємо квасолю. Солимо, перчимо, перемішуємо. Готово!

Комментариев нет:

Отправить комментарий