вторник, 24 апреля 2012 г.

Кесаділью «Дон Хосе»


Інгредієнти:
Мексиканські коржі Тортилья 4шт
Куряче філе 4 шт. (800г)
Рубані томати з чилі 250г.
Соус чилі або гострий кетчуп чілі 2 СТЛ
Пучок зеленого базиліка
Гілка свіжого розмарину
Часник 6 зубчиків
Сири чеддер 200г і моцарелла 200г
Оливкова олія для смаження
Сіль, мелений чорний і червоний перець

Спосіб приготування:
Куряче філе нарізати соломкою (приблизно 6х1 см), посолити, додати чорний і червоний перець, подрібнене листя розмарину. Перемішати і маринувати хвилин 20-30.

Підготувати соус - змішати рубані томати з чилі, часником і гострим кетчупом. Сир чеддер натерти на тертці, а моцарелу нарізати часточками або порвати руками на невеликі шматочки.

Куряче філе пересмажити невеликими порціями (по ?) на розпеченій сковороді 5-6 хвилин постійно струшуючи. По готовності перекласти в теплу керамічну миску.

На цю ж сковорідку додати масло і розмарин, зменшити вогонь і покласти тортилью. Потримати 2 хвилини з одного боку, потім перевернути на іншу. Відразу полити соусом, посипати чеддер, розкласти шматочки філе на одній половині коржі, зверху листя базиліка і шматочки моцарели і скласти тортилью навпіл. Злегка придавити зверху лопаткою. Потримати 2-3 хвилини і викласти на тарілку. Прикрасити свіжим базиліком, залишками сиру, соусу і ложкою сметани. Зробити інші три порції таким же способом.Кесаділья «Дон Хосе» готова. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий