пятница, 13 апреля 2012 г.

Персикове морозиво


Iнгредієнти:
персики - 1 кг
жовтки - 7 шт.
цукор - 1 склянка
вершки (жирні) - 1 л
сік одного лимона
ванілін

Спосіб приготування:
Розрізати персики навпіл, вийняти кісточки. Подрібнити в блендері до стану пюре, додати сік лимона.
Влити вершки в каструлю, додати ванілін і довести до кипіння на слабкому вогні (не кип'ятити!).
Жовтки збити з цукром.
Теплі вершки перемішати зі збитими жовтками.
Поставити каструлю знову на вогонь, не перестаючи помішувати, прогріти суміш 2 хвилини. Зняти з вогню, дати охолонути і перемішати з персиками.
Отриману масу викласти в каструлю або ємність з добре закривається кришкою.
Заморожувати 4-5 годин, кожну годину не забувати помішувати масу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий