понедельник, 9 апреля 2012 г.

Сьомга на шубці


Цей салат схожий на оселедець під шубою, але з червоною рибкою, та ще буде добре виглядати на святковому столі. Можна йогоприготувати великим, на великому блюді, скориставшись бортиком з рознімної форми для тортів.
Iнгредієнти:
300г (приблизно) філе малосольною сьомги
1-2 цибулини
2 варені яйця
1 відварена велика морквина
2 відварених буряка
2 відварених картоплини
100-200г майонезу
зелень за бажанням і смаком.

Спосіб приготування:

Всі овочі натерти на крупній тертці, цибулю нарізати дрібно, яйця теж натерти на тертці.
У майонез можна додати сметану, салат буде ще ніжніше. Поставити кільце для салатів на тарілку. Дно тарілки можна змастити трохи рас. маслом.Викласти шар буряків, намазати майонезом, зверху викласти моркву, картоплю, яйця, цибуля, не забуваючи кожен шар перемазуйте майонезом.
На самий верх викласти сьомгу нарізану шматочками або скибочками. Прикрасити на свій розсуд. Поставити салат в холодильник на пару годин,щоб добре просочився. Перед подачею обережно зняти кільце.

Комментариев нет:

Отправить комментарий