Iнгредієнти:
5 яєць;
2 ст. цукру;
125 гр. вершкового масла + для змащування;
2 ст. борошна + 2 ст. л.;
2 ч.л. розпушувача;
1 ст. сметани;
2 ст. л. какао.
Спосіб приготування:
Топимо масло, змішуємо з цукром. По одному вбиваємо міксером яйця. Додаємо сметану. Збиваємо. Потім розпушувач і борошно.
Відокремлюємо третину тесту і додаємо в нього 2 ст. л. какао. У залишився "біле" тісто кладемо 2 ст. л. борошна
Форму змащуємо маслом. Наливаємо спочатку 2 ст. л. білого тіста. Потім 1 ст. л. шоколадного.
І так, поки не закінчиться тісто. Ставимо пиріг в духовку, розігріту до 180 градусів, на 35 хвилин.
Комментариев нет:
Отправить комментарий