понедельник, 23 апреля 2012 г.

Листковий пиріг з крабовим м'ясом


Iнгредієнти:

листкове тісто - 500 грамів
яйце - 1 штука
вода - 1 столова ложка
крабове м'ясо - 250 грамів
лимонний сік - 1 столова ложка
вершковий сир - 250 грамів
майонез - 1/4 склянки
мигдаль - 1/2 склянки
зелена цибуля - 3 штуки
горяіца - 2 столові ложки

Спосіб приготування:
Можна дуже просто приготувати рецепт листкового пирога з крабовим м'ясом. Для цього приготуйте листкове тісто і викладіть на посипануборошном поверхню. Яйце збийте з водою в мисці. Крабове м'ясо змішайте з лимонним соком, додайте вершковий сир, майонез, мигдаль, цибулю і гірчицю. Лист тесту розріжте на два довгих шматка. На половину кожного шматка, вздовж довгої сторони викладіть начинку і накрийте половиною. Заліпіть кінці пирогів, змастіть їх яйцем і запікайте 35 хвилин до золотистої скоринки. Дайте охолонути ще 30 хвилин іподавайте листковий пиріг з крабовим м'ясом до столу теплим.

Комментариев нет:

Отправить комментарий