четверг, 26 апреля 2012 г.

Фаршировані крабові палички


Iнгредієнти:

Крабові палички - 5 шт.
Сир-100гр.
Яйця - 2 шт.
Часник-2 зубчики
Майонез-3 ст.ложки
Сіль і інші спеції-за смаком

Спосіб приготування:

1) Яйця відварити. Білок відокремити від жовтка. Білок розтерти на дрібній тертці.
2) Сир розтерти на дрібній тертці.
3) Часник почистити, помити і пропустити через чеснокодавку.
4) У окремому посуді змішати інгредієнти, а так же майонез і яєчний жовток.
5) Крабові палички розгорнути і наповнити по краях готовою сумішшю. Загорнути в рулетик.
Так вчинити з усіма крабовими паличками.

Комментариев нет:

Отправить комментарий