понедельник, 23 апреля 2012 г.

Ванільні сирники


Iнгредієнти:

Сир 5-9% жирності 500 г
Цукор ванільний 10 г
Яйце куряче 3 шт
Крупа манна 6 ст.л.
Цукор пісок 2 ст.л.
Сіль 2 г

Спосіб приготування:

1. Приготувати сир, яйця, манку, сіль, цукор, ванільний цукор.
2. Все змішати ретельно. манка поступово розбухне і маса буде добре триматися. борошна тут немає. У готовому сирники її не знайдете.
3. Столовою ложкою набираємо сирну масу і кладемо на дошку посипану борошном. обваляти в борошні, зробити кульку і потім млинець.
4. Розігріти сковороду з рослинним маслом, потім вогонь зменшити на середній. Виклавши сирники в сковороду, посувайте їх, що б неприлипли.
5. На середньому вогні підсмажуємо до готовності.
6. Викладати на паперовий рушник. Ванільні сирники готови.

Комментариев нет:

Отправить комментарий