воскресенье, 8 апреля 2012 г.

Хачапурі на сковороді



інгредієнти:
Для тіста:
Борошно - 2 склянки
Сіль - 1/2 чайної ложки
Сода - 1/2 чайної ложки
Йогурт (звичайний несолодкий) - 190 г
Для начинки:
Сулугуні - 200 г
Сир фета - 150 г
Сир - 100 г
Сіль, перець - за смаком

Спосіб приготування:
Змішайте сухі інгредієнти.
Додайте йогурт і замісити тісто.
Натріть сир і перемішайте з сиром.
Зліпіть невеликі кульки з сиру.
Тісто розкачати.
Наріжте на рівні шматки.
Зліпивши 2 коржі, помістіть між ними сирний кульку, закріпіть, щоб начинка не витекла.
Пройдіться качалкою по готової коржику перед тим, як обсмажувати.
Сковороду нагрійте. І під закритою кришкою обсмажте хачапурі кожну сторону мінімум по 3 хвилини.

Комментариев нет:

Отправить комментарий