суббота, 21 апреля 2012 г.

Вершкові тістечка з шоколадом


Iнгредієнти:
Для тіста:
2 яйця
125 г пшеничного борошна
125 г цукру
100 г вершків 35% жирності (брала 20%)
1 стручок ванілі або пакетик ванільного цукру

Для начинки:
8 часточок молочного шоколаду

Для глазурі:
75 г молочного шоколаду
75 г вершкового масла
1 ч. ложка какао-порошку

Спосіб приготування:
Виходить 6-8 пиріжками в залежності від розміру форм.

Яйця змішайте з сахором і збивайте кілька хвилин до утворення пишної білої маси.
Додайте просіяне борошно. Влийте вершки, змішані з м'якоттю ванілі або з ванільним цукром. Я додала 1 чайну ложку ванільною есенції.Перемішайте.
Викладіть тісто в змащені маслом і посипані борошном формочки, заповнюючи їх приблизно на 2/3. У центр кожної формочки покладіть по шматочкушоколаду.
Випікайте 25 хв. при 190 гр.
Готові бісквіти залиште на кілька хвилин в формачках, потім викладіть і охолодіть.
Для глазурі шоколад і вершкове масло рестопіте в мікрохвильовці або на паровій бані окремо, потім змішайте в однорідну масу, додавшикакао-порошок. Полийте тістечка теплою глазур'ю.

Комментариев нет:

Отправить комментарий