пятница, 13 апреля 2012 г.

Салат "Венеція"


Iнгредієнти:
400 г курячої грудинки;
300 г печериць;
200 г чорносливу;
200 г сиру;
2-3 картоплини;
2-3 яйця;
1 огірок;
майонез для заправки.

Спосіб приготування:
Попередньо відварюємо до готовності курячу грудку, яйця і картоплю. Чорнослив заливаємо окропом на 15 хвилин. Печериці обсмажуємо нарослинному маслі.
У роз'ємну форму викладаємо пошарово, спочатку порізаний середніми шматочками чорнослив
Потім відварну курячу грудку, порізану шматочками. Шар майонезу.
Потім картоплю, нарізану кубиками. Шар майонезу.
Потім шар смажених грибів. Майонез після грибів не додавати!
Потім йде в салат шар тертих яєць на дрібній тертці. Шар майонезу.
Наступний шар - сир, натертий на крупній тертці.
На верх нашого венеціанського салату натираємо огірок на середній терці або нарізаємо тонкими кільцями. Прикрашаємо салат на свій смак.

Комментариев нет:

Отправить комментарий