воскресенье, 8 апреля 2012 г.

Харчо з бараниною



Інгредієнти:
1 кг баранячої корейки на кістки
2 цибулини
1 морква
2-3 картоплини
100 г рису
100 г консервованої м'якоті томатів
1 ст.л. рослинного масла
1 ст.л. білого сухого вина
2 ч.л. насіння коріандру
0,5 ч.л. гострого червоного перцю
4 горошини
чорного перцю
7 зубчиків часнику
пучок кінзи
сіль

Спосіб приготування:
1. Видаляємо з баранини плівку і розрізаємо її так щоб в кожному шматочку було по ребришку.Нарезаем цибулю тонкими кільцями, моркву соломкой.Висипаем в ступку коріандр, чорний перець, 4 щіпки солі і розштовхуємо товкачем, додаємо червоний перець.
2. Ставимо каструлю на вогонь, вливаємо туди масло, укладаємо туди реберця і готуємо поки не витопити весь жир близько 4 хв, потім перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку 3-4 мін.Вліваем туди вино, доводимо до кипіння, додаємо цибулю, моркву, прянощі і соль, готуємо близько 5 хв, додаємо томати, доводимо до кипіння і вливаємо 2 л гарячої води.Снова доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і накриваємо кришкою.
3. Тим часом нарізаємо картоплю дрібним кубиком, промиваємо ріс.Через 30 хв після закипання додаємо в суп картопля, знову доводимо до кипіння і сипем ріс.Через 20 хв знімаємо з вогню, додаємо подрібнені часник і кинзу (частину кінзи відкласти). Подаємо харчо з бараниною через 10 хв, посипавши оствашейся кинзой.

Комментариев нет:

Отправить комментарий