понедельник, 9 апреля 2012 г.

Курячі котлети з сиром


Інгредієнти:
Куряча грудка - 500 г
Батон - 200 г
Молоко (тепле) - 1/2 склянки
Вершкове масло - 6 ст. ложок
Сіль - 1/2 чайної ложки
щіпка перцю
Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
Часник - 1 зубчик
Соняшникова олія - ??1 ст. ложка
Сир - 100 г

Спосіб приготування:

1. Батон залийте теплим молоком.
2. Курку дрібно наріжте.
3. Пропустіть через м'ясорубку курку, замочений батон, часник
4. Посоліть і поперчіть. Перемішайте фарш.
5. Зліпіть невеликі котлети і в середину помістіть невеликий прямокутник сиру.
6. Закрийте, щоб сир не витік.
7. Духовку розігрійте до 180 градусів. Обваляйте котлети в панірувальних сухарях.
8. Розтопити вершкове масло і обсмажте з обох сторін котлети (по 3 хвилини).
9. Перекладіть котлети в жаростійке блюдо і відправте в духовку на 15 хвилин.

Комментариев нет:

Отправить комментарий