суббота, 14 апреля 2012 г.

Курячі відбивні в клярі


Iнгредієнти:
0,5 курей. філе
2 яйця
2-3 ст.л борошна
1-2 ст.л майонезу
Сіль, перець, приправа для курки
Раст. масло для смаження.

Спосіб приготування:

Філе порізати пластами, відбити злегка з двох сторін. Приготувати кляр - збити яйця з сіллю, приправами, майонезом, додати борошно. Можначасничок пропущений через прес додати для смаку. Консистенція повинна бути як 2,5% кефіру. Розігріти олію на сковороді, вмочити м'ясо в отриманий кляр і швидко викласти на сковороду. Так вчинити з рештою шматочками. Смажити до рум'яної скоринки. Влити 2стл. води в скорода і трохи пропарити під кришкою. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий