воскресенье, 22 апреля 2012 г.

Простий рибний салат


Інгредієнти на 4 порції:
1 стакан рису
1 банка горбуші у власному соку
2 огірка
пучок зеленої цибулі
майонез
сіль, перець


Спосіб приготування:
Рис відварити і залишити остигати.
Огірки порізати маленькими кубиками, зелений лук подрібнити
Щоб не забивати смак продуктів великою кількістю майонезу, для цього в рис потрібно вилити рідину від риби і перемішати. Потім додати огірки,цибулю і знову перемішати.
Потім додаємо рибу, з неї попередньо забравши великі кістки і розім'яти її вилкою.
Салат заправити 3 ст. л. майонезу, поперчити, посолити і все ретельно перемішати. Прибрати в холодильник на годину
Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий