воскресенье, 8 апреля 2012 г.

Цукерки «Баунті»



Інгредієнти:
молочний шоколад - 300 г
кокосова стружка - 200 г
вершки (20%) - 200 мл
вершкове масло - 50 г
цукор - 85 г

Спосіб приготування:
На повільному вогні розтопити масло, додати в нього цукор і вершки, перемішати і зняти з вогню.
Додати кокосову стружку і ще раз розмішати.
Форму застелити папером, викласти на неї отриману масу. Поставте форму з масою в холодильник на 1:00.
Вийняти форму з холодильника і порізати на батончики бажаної ширини. Тепер ці батончики потрібно поставити назад в холодильник на всю ніч або вморозилку на 2 -3 години.
Поламайте шоколад на шматочки, покладіть їх у миску. Поставити миску в каструлю з киплячою на вогні водою. Дочекайтеся поки шоколад розтане.
Дістаньте батончики з холодильника (морозилки) і занурте їх у гарячий шоколад.
Викладіть на папір для висихання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий