пятница, 23 ноября 2012 г.

Рибний суп з морського окуня


У рибі великий вміст кислоти омега-3, селену, магнію, які сприяють зміцненню серцево-судинної системи.
Iнгредієнти:

500 г філе морського окуня
3 помідори
5-6 картоплин
2 моркви
корінь селери
сіль, перець, зелень

Спосіб приготування:
Філе промити, зварити бульйон разом з приправами, рибу вийняти після приготування, що б вона не розвалилася. Картоплю почистити і нарізати кружечками. Морква і корінь селери натерти на крупній тертці. Помідори покласти в окріп на хвилин 5, вийняти і обдати холодною водою і зняти шкірку. Один помідор натерти на тертці, що б вийшла каша, інші помідори порубати. Морква з селерою обсмажити на олії. У киплячий на маленькому вогні бульйон додаємо картоплю, через кілька хвилин всі інші овочі. Варити до готовності. У тарілки викласти розібрану рибу і залити супом. Рибний суп з морського окуня готовий. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий