суббота, 19 мая 2012 г.

Празький торт


Iнгредієнти:

2 яйця
1 ст.сахара
1 ст.сметани
1/2 банки згущеного молока (для тіста)
1/2 банки згущеного молока (для просочення)
1 ч.л. соди
1,5 склянки борошна
1,5 ст.л. какао

Для крему:

1 банка вареного згущеного молока
1/2 пачки масла

Спосіб приготування:


1. Змішайте какао із цукром, вбийте яйця, гарненько розмішайте. Тепер додайте згущене молоко, сметану, розмішайте, потім всипте муку зсодою.
2. Розмішайте і вилийте у форму. Форму попередньо змастіть вершковим маслом, вистелений папером для випічки. Духовку прогрійте до 180-190 гр.
3. Випікати 30-35 хвилин, дістаньте і дайте повністю охолонути. Тільки потім дістаньте з форми і розріжте на 2 рівних коржа.
4. Крем робиться наступним способом - злегка розм'якшене масло змішується з вареним згущеним молоком і ретельно збивається. Просочітьобидва коржа сирим згущеним молоком і потім перемажте кремом з вареного молока, прикрасьте глазур'ю. Празький торт готовий. Приємного апетиту!

1 комментарий:

  1. Чудовий рецепт. Це мій улюблений торт! Завжди до свят купляємо. Треба буде спробувати приготувати його саме таким чином.

    ОтветитьУдалить