воскресенье, 20 мая 2012 г.

Неаполітанська піца зі свіжими помідорами


Iнгредієнти:

Помідори - 3 штуки
Борошно пшеничне - 250 г
Дріжджі сухі - 10 г
Молоко - 200 мл
Сир моцарела - 150 г
Часник - 2 зубчики
Зелень - 50 г

Спосіб приготування:

Замісити тісто для піци, поставити його в тепле місце на 40 хвилин.
Розкачати тісто у вигляді круглої тонкої коржі, покласти в неглибоку форму або сковороду. Зверху покласти шматочки моцарели, порізанікружальцями помідори. Посипати часником і зеленню.
Випікати в добре розігрітій духовці 15-20 хвилин до готовності. Неаполітанська піца зі свіжими помідорами готова. Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий