воскресенье, 27 мая 2012 г.

Креп "Жюльєн"


Iнгредієнти:
Для жульєну:
Гриби шампіньйони - 400 гр;
Цибуля ріпчаста - 1 шт;
Сметана 20% - 2-3 ст л;
Сир напівтвердий - 70 гр;
Масло вершкове - 30 гр;
Зелень, сіль, перець за смаком.
Для крепів:
Молоко - 1 склянка;
Яйце - 1 шт;
Масло вершкове - 20 гр;
Борошно - 120 гр;
Розпушувач - 1/3 ч ложки.
Цукор - 1 год ложка.
Сіль.

Спосіб приготування:
1
Гриби нарізати і обсмажити до рожевого кольору на вершковому маслі, додати дрібно нарізаний лук, ще трохи обсмажити, посолити,поперчити і поставити гасити на повільному вогні до готовності. Додати сметану і згасити ще 5 хвилин. Додати дрібно нарізану зелень.Посипати тертим сиром і відставити.
2
Приготувати млинці: Молоко трохи нагріти, додати розтоплене вершкове масло, цукор сіль і яйце. Всі злегка збити і всипати муку з розпушувачем. Збити, щоб не залишилося грудочок. Посмажити млинці.
3
На кожен млинець викласти частину жульєну, зібрати в мішечок і перев'язати гілочкою від петрушки або кропу. Креп "Жюльєн" готовий.Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий