четверг, 10 мая 2012 г.

Грибне рагу з томатами


Iнгредієнти:

Печериці свіжі - 300 г
Лук (великий) - 1 цибулина
Помідори - 4 шт
Перець болгарський 2 шт
Оливкова олія
Базилік (свіжий) - 1 пучок
Сіль і перець - за смаком

Спосіб приготування:
Печериці і цибулю очистіть, наріжте. Помідори і перець наріжте часточками. У великій сковороді розігрійте оливкову олію, пережарте цибулю, потім додайте гриби і помідори і перець. Зменшіть вогонь і тушкуйте хвилин 20 під кришкою, не забуваючи помішувати. В кінці приготуванняпосоліть, поперчіть, додайте базилік і перемішайте.
Таке рагу можна подавати з рисом або макаронами, посипавши зверху гаряче блюдо тертим сиром. Грибне рагу з томатами готове. Приємного апетиту

Комментариев нет:

Отправить комментарий