понедельник, 14 мая 2012 г.

Сирна запіканка


Iнгредієнти:

2 яйця;
чашка молока;
зефірінка;
півкіло сиру;
стигла груша;
чайна ложка цукрової пудри;
масло;
цукор (за бажанням).

Спосіб приготування:

Для початку слід відокремити жовтки від білків і як слід змішати їх з молоком. Потім потрібно додати півкіло сиру, суміш гарненько збити.
Після цього потрібно порізати на дрібні шматочки грушу з зефіром і додати їх до вже збитою сирної суміші.
Далі слід рясно змастити форму маслом і туди викласти утворену масу. Повертаємося до білків, які необхідно збити разом із цукровою пудрою і, виливши на запіканку, розрівняти. Ще можна додати цукру до смаку.
Ну і нарешті, ставимо готове блюдо в духовку на 50 хвилин приблизно при 150 градусах. Сирна запіканка готова.
Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий