четверг, 17 мая 2012 г.

Банановий пиріг


Iнгредієнти:

банани - 2 шт.
яйце - 1 шт.
цукор - 0,5 ст.
сметана - 100 г
сіль - 1 ч.л.
масло вершкове (розтоплене) - 0,5 пачки
борошно - 2 ст.
ванільний цукор
лимон - 1 шт.
сода - 1 ч.л.

Спосіб приготування:

Натерти з лимона цедру.
Банан потрібно очистити від шкірки і подрібнити у блендері до стану пюре.
Яйце змішати з цукром, сметаною, сіллю і цедрою.
Додати бананове пюре і акуратно всипати муку з содою. Збити міксером до однорідної маси.
Влити тепле масло (не гаряче, інакше яйця згорнуться). Перемішати.
Форму змастити вершковим маслом і присипати манкою / борошном.
Вилити тісто у форму і поставити в попередньо нагріту до 180 градусів в духовку. Випікати близько півгодини. Банановий пиріг готовий.

Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий